Varukorg (0 produkter)
Tillbaka till verktyg

Verktyg

PulseGraver®

Pris: 28960 kr


PulseGraver®

Frigör dig från buller och onödiga kostnader från en luftkompressor medan du graverar och sätter stenar.

Det patenterade systemet är helt elektriskt. Inga motorer. Inga regulatorer. Inga luftslangar. Inga surrande tomgångar. Bara kraft och prestanda när och var du behöver det.

Detta är det första systemet som är utformat för att fungera som du vill arbeta istället för att tvinga dig att arbeta som verktyget vill.

Åtta programmerbara snabbinställda minnesplatser och fyra driftlägen låter dig ställa in maskinen med ett knapptryck och arbeta med att trycka på en pedal.

Du kan ställa in olika lägen och pedalkänslighet för att enheten ska fungera exakt som du vill och hoppa mellan inställningarna med en knapptryckning.

PulseGraver® designades och tillverkas i USA.

 

För precision, använd speed mode.

I hastighetsläget styr fotpedalen frekvensen av träffar från ett enda slag till 3600 slag per minut. Du ställer in basenheten och fotpedalen styr hur många slag per sekund handstycket levererar till stickeln. Perfekt för att arbeta runt dyra stenar, gå in eller ut i skärningar runt gränserna och det enklaste, mest intuitiva sättet att börja gravera och stensätta med elassisterade verktyg.

 

Använd Power Mode för kraft

I kraftläge justerar fotpedalen kraften bakom varje slag i handstycket. Du programmerar slaghastigheten i basenheten och använder fotpedalen för att styra hur mycket kraft som levereras till handstycket. Perfekt för människor som är vana vid att kontrollera kraften med en fotpedal och ett enkelt sätt att övergå till att använda PulseGraver®.

I detta läget kan man även ställa ned slaghastigheten till ett minimum, vilket möjliggör att du kan flytta material med mycket hög precision, som tex vid fastsättning av lösa stenar.

 

För blankstick använder du Bright Cut Mode

Optimera ditt system för att skära långa, glänsande, spegelliknande linjer. Justera pedalkänsligheten för att snabbt komma upp i full hastighet för snabba, eleganta linjer.

 

För andra specialiserade uppgifter, använd Burst Mode

Unikt för PulseGraver® är att du kan ställa in systemet för att leverera en snabb grupp av slag följt av en paus som du styr med fotpedalen. Använd stora mängder kraft konsekvent i små områden för att skapa jämna pärlor, jämna bakgrunder, exakta underskärningar och mer.

 

Finjustera kraften direkt från ditt handstycke

Justeringsknappen på baksidan av varje handstycke låter dig justera längden på varje kolvslag. Nollställ snabbt den exakta typ av snitt du vill göra för varje stickel och typ av metall du arbetar med. Öka eller minska effekten snabbare och enklare än att trycka på en knapp på basenheten!

 

Kraftfull nog att skära i titan och rostfritt stål, tillräckligt känslig för skugglinjer i 24 karat guld.

Lätt vikt (basenhetens är 0,9 kg, den totala systemvikten är cirka 3,6 kg med spännhylsor och tillbehör), tyst och plug-and-play-inställning gör detta till ett perfekt verktyg för personer med små arbetsområden, flera arbetsplatser, resor till shower, människor som undervisar och människor som inte gillar att störa vänner, medarbetare eller grannar med bullriga verktyg.

 

Systemet inkluderar

Basenhet och strömförsörjning (110 / 220V)

Fotpedal

Handstycke

5 verktygshållare (3,5 , 2,5 och 1,9 mm) och insexnyckel

Verktygsfack

Sticklar (1 HSS och 1 Quick Sharp Micro-Carbide)

Branschledande support ingår

 

Kontakta mig

Behöver du ha hjälp med handgravyr? Har frågor kring kurser eller verktyg?


Välj då ämne och skriv din fråga. Jag svarar oftast inom 24 timmar.

  Bright Cut Engineering Sweden AB

  Isleryd Kullavik 2
  544 94 Hjo

  Telefon: +46 703 365036
  E-post:

  Läs vår integritetspolicy →
  Sociala medier

  Hemsida av Alex Nord