Varukorg (0 produkter)
Tillbaka till verktyg

Verktyg

Brite Mid arbetsbelysning

Pris: 6400 kr
Flexibel och kraftfull LED- belysning​


Ett klart sinne ger perfekta resultat. Under en mjukt formgiven LED-armatur flödar ljuset ner på din arbetsplats. Här skapas utrymme för kreativitet och precision. Tänk att se fram emot att gå till jobbet och varje dag ha förmånen att kunna arbeta under optimala förutsättningar. Att vara sitt bästa jag. När arbetsdagen är slut känner du dig fortfarande energifylld och glad eftersom din hjärna inte förbrukat onödig energi på att anpassa ögonen. Det här är en armatur med full fokus på ljuskvalitet. Brite lyser upp din arbetsdag.


Inga skuggor​

Hundratals små LED-dioder arbetar tillsammans för att sprida ljuset jämnt med hjälp av integrerade mikroprismor. Dessa minimerar skuggning av arbetsytan, vilket medför en bättre, behagligare arbetsmiljö med färre misstag.

Bländfri komfort

Ljusplattan och mikroprismorna jämnar ut ljuset i Brite Mid och tar bort bländning. Det ökar både din ergonomi och din arbetetskvalitet

Låg energiförbrukning

Med LED-teknologi kommer låg energiförbrukning. Förutom LED-dioder är Brite Mid optimerad för att leverera så mycket ljus som möjligt genom en avancerad konstruktion av reflektorer, diffuserande skivor samt mikroprismor.

Minimal värmestrålning​​

Med en kylande konstruktion av aluminium kombinerat med LED-teknik ger Brite Mid din arbetsmiljö minimal värmestrålning.
Mått 640 x 235 x 45 mmCRI 94IP30-klassad

Flimmerfri


Produkt BR40
Ljuskälla LED 53 W
Ljusstyrka 4800 lux/0.6 m
Färgtemperatur  5700 K CRI94
Mått 640 x 235 x 45 mm
Vikt 3 kg
Tillval Stativ

Vajer för takmontering medföljer
Kontakta mig

Behöver du ha hjälp med handgravyr? Har frågor kring kurser eller verktyg?


Välj då ämne och skriv din fråga. Jag svarar oftast inom 24 timmar.

  Bright Cut Engineering Sweden AB

  Isleryd Kullavik 2
  544 94 Hjo

  Telefon: +46 703 365036
  E-post:

  Läs vår integritetspolicy →
  Sociala medier

  Hemsida av Alex Nord